Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Αγώνας δρόμου για την σωτηρία του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Η επιτροπή κοινωνικών φορέων Ιεράπετρας Μακρύ Γιαλού συνεχίζοντας την προσπάθεια για εύρεση λύσεων στα προβλήματα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης 4/01 με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας Κο.Ευγένιο και με τον νέο Δήμαρχο Ιεράπετρας Κο Αναστασάκη. Και οι δύο συναντήσεις είχαν σκοπό να ενημερώσουν για την κατάσταση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας αλλά και να ζητήσουν συνεργασία και βοήθεια για πιο δυναμική διεκδίκηση.
Ο Σεβασμιότατος δεσμεύτηκε να συνδράμει στην συγκέντρωση υπογραφών με την βοήθεια των ενοριών και εξέφρασε την διάθεση του να βοηθήσει με κάθε τρόπο.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας άκουσε με προσοχή τις αγωνίες αλλά και τις προθέσεις της επιτροπής και είπε ότι την ερχομένη εβδομάδα θα συναντηθεί με τον Διοικητή της 7ης ΥΠΕ κο Φραγκιαδουλάκη για να ενημερωθεί για ποιον λόγο η κατάσταση των υπηρεσιών υγείας παραμένουν σε αυτή την κατάσταση, παρ'όλες τις δεσμεύσεις του ιδίου αλλά και του Υπουργείου υγείας.
Τα μέλη της επιτροπής πάντως συγκεντρώνουν υπογραφές διαμαρτυρίας για το Νοσοκομείο και δηλώνουν αποφασισμένοι και έτοιμοι για αγώνα οποιασδήποτε μορφής, αρκεί να φέρει αποτέλεσμα.
(Πηγή : Ράδιο Λασίθι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου